Napaka
  • Napaka v nalaganju podatkov.

Bilo je lepo zasneženo sončno sobotno jutro in jaz sem se odločil, da odtečem malo v hrib. Gremo na Hom. Zaradi snežne idile sem s sabo vzel tudi fotoaparat in ni mi žal.

Tek_na_Hom_021

Od doma, skozi Sv. Lovrenc in po rahlem vzpenjanju proti Matkam sem bil po dobre pol urce ob vznožju Homa. Nato pa se ravnina postavi pokonci in do vrha je prav prijeten vzpon. Malo manj kot v uri teka sem bil na vrhu. Seveda sem se vmes ustavljal in fotografiral. Na vrhu sem se malo ohladil, spil čaj, ki sem ga imel s sabo ter jo mahnil proti dolini, proti Šeščam. Gaženje snega do kolena in tek proti dolini je bil prav izvrsten. Kot bi trenil, sem bil že ob Savinji in nadaljeval pot proti domu. A poglej ga zlomka... Kakšen kilometer pred domom me je ugriznil pes. Pa še na povodcu je bil... Sranje, a na srečo nič hujšega, raztrgane hlače, dva zoba v stegnu,... Pa sem imel drugačno sobotno popoldne, pot do dežurnega, injekcija tetanusa... Pa še naprej nekaj poti in 5x cepljenje proti steklini...

Kljub temu je bilo izvrstno! 300 višinskih metrov in 15 kilometrov.


( 0 Glasov )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Nedavne dejavnosti

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik