Napaka
  • Napaka v nalaganju podatkov.

Če se z nekom dogovoriš, da ti prinese kakšno stvar iz hribov, pa to povsem pozabi, ne preostane drugega, kot da vzameš pot pod noge in greš sam v hribe.

Tek_v_Marijo_Reko_005

Po dolgi sobotni noči in zabavi v gasilskem domu, je bila nedelja ravno prava za zbistritev glave in misli. V dolini vse mokro od dežja, v hribih pa prava zimska idila z 10 cm novozapadlega snega. Pa me to ni odvrnilo od podviga. Dogovor je pač dogovor. Vzel sem nahrbtnik, vanj nalil topel čaj, si vzel energijsko ploščico, obul tekaške copate, naložil v nahrbtnik še blago za menjavo ter telefon zaradi fotoaparata in že šibal proti Mariji reki. Po pol urce teka od doma skozi Prebold in v hrib proti Mali reki, sem kmalu naletel na zasneženo cesto. Ker moji copati niso namenjeni ravno za sneg, sem imel kar nekaj težav, saj mi je drselo in ni veliko manjkalo, da bi me zložilo... A v eni uri sem bil na vrhu Male reke. Tam sem želel opraviti dogovrojeno menjavo, a poglej ga zlomka. Nekdo se dogovora ni držal. Kaj mi je preostalo? Nič, oddal sem blago, ter s skoraj praznim nahrbtnikom nadaljeval pot. Seveda sem odtekel do doma na Reški planini, kjer sem se oddahnil in zavil v dolino.

S prijetnim tekom se je nabralo za mali maraton kilometrov in približno 750 metrov vzpona. Izvrstno je bilo in to moram ponoviti še kdaj.

 


( 1 Glas )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Nedavne dejavnosti

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik