Napaka
  • Napaka v nalaganju podatkov.

?e se z nekom dogovori, da ti prinese kakno stvar iz hribov, pa to povsem pozabi, ne preostane drugega, kot da vzame pot pod noge in gre sam v hribe.

Tek_v_Marijo_Reko_005

Po dolgi sobotni no?i in zabavi v gasilskem domu, je bila nedelja ravno prava za zbistritev glave in misli. V dolini vse mokro od deja, v hribih pa prava zimska idila z 10 cm novozapadlega snega. Pa me to ni odvrnilo od podviga. Dogovor je pa? dogovor. Vzel sem nahrbtnik, vanj nalil topel ?aj, si vzel energijsko plo?ico, obul tekake copate, naloil v nahrbtnik e blago za menjavo ter telefon zaradi fotoaparata in e ibal proti Mariji reki. Po pol urce teka od doma skozi Prebold in v hrib proti Mali reki, sem kmalu naletel na zasneeno cesto. Ker moji copati niso namenjeni ravno za sneg, sem imel kar nekaj teav, saj mi je drselo in ni veliko manjkalo, da bi me zloilo... A v eni uri sem bil na vrhu Male reke. Tam sem elel opraviti dogovrojeno menjavo, a poglej ga zlomka. Nekdo se dogovora ni dral. Kaj mi je preostalo? Ni?, oddal sem blago, ter s skoraj praznim nahrbtnikom nadaljeval pot. Seveda sem odtekel do doma na Reki planini, kjer sem se oddahnil in zavil v dolino.

S prijetnim tekom se je nabralo za mali maraton kilometrov in priblino 750 metrov vzpona. Izvrstno je bilo in to moram ponoviti e kdaj.


( 1 Glas )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijazneji. Upotevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj va komentar pove drugim o vas.

?e pri komentarjih naletite na teavo ali napako, nam to sporo?ite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miko sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Nedavne dejavnosti

PrijavaDonacije

Donirati je mono preko varnega sistema za pla?evanje preko interneta Paypal.
e vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroke naih podvigov in za ohranjanje nae spletne strani.

Prevajalnik