Napaka
  • Napaka v nalaganju podatkov.

Nekaj časa nazaj sem se pridružil uporabnikom strani Virtual Fun Of Run. To je skupnost tekačev, ki za tek uporabljajo aplikacijo Sport-Tracker in občasno virtualno tekmujejo med sabo.

In od kar sem v tej skupnosti, je 12. in 13. maja potekala že četrta Virtualna tekma. V razpisu sta bili objavljeni dve nalogi. In sicer prvi izziv tek na 5 km s tempom 7:00 in drugi izziv na 10 km s tempom 5:30.

Cilj izziva je, da se na vsakem kilometru čimbolj približaš tempo času, ki je predviden v izzivu. Če bi želel, bi lahko sodeloval v obeh izzivih, tekel oba dneva, po želji, a jaz sem se odločil, da se pomerim v izzivu na 10 km s tempom 5:30.

V tistem vikendu sem imel zadnji teden priprav na Radence in 10 km izziv s tempom 5:30 mi je bil dejansko pravi izziv. Vedel sem, da lahko tečem tudi hitreje, a držati enak tempo v vsakem kilometru niti ni tako enostavno. A sem zmogel. Pomagal sem si predvsem s svojo garmin uro FR305. A vidim, da na aplikaciji Sport-Tracker rezultati zelo odstopajo. Bo treba pri naslednjem Virtual ST FunOfRun izzivu gledati tudi na sport-tracker.

Ampak sem se kar dobro odrezal.

4th_Virtual_ST_FunOfRun 4th_Virtual_ST_FunOfRun_-_results

Pa še za primerjavo dodajam skice časov, kako med sabo odstopajo rezultati pri uporabi različnih aplikacij.

4th_Virtual_ST_FunOfRun-Sport_Tracker  4th_Virtual_ST_FunOfRun-Garmin_Connect  4th_Virtual_ST_FunOfRun-Endomondo

Čeprav sem dejansko odtekel 11 km razdaljo, to ni bila težava. Jacek, ki je administrator strani Virtual 'ST' FunOfRun preračuna vse. In znajti se je moral iz tegale:

Odlično je bilo in komaj čakam 5. izziv, ki bo 16.17. junija. Jacek, super!


( 2 Glasov )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Nedavne dejavnosti

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik