Napaka
  • Napaka v nalaganju podatkov.

Pregledujem evidenco mojih tekov, katero si beležim od začetka mojih tekaških podvigov. Pa ugotavljam, da sem zadnja dva meseca pretekel preko 300 kilometrov.

15_LJ_maraton_slika_529

Meseca septembra sem pretekel razdaljo 129,1 km samo na treningih. Udeležil sem se tudi enega tekmovanja - 1. Eko Maraton Maribor, na katerem sem pretekel 21 km. Torej skupaj v septembru 150,1 km. Samo za trening sem rabil 11 ur 35 minut in porabil 12303 KCal. Na Eko Maratonu je bila to do sedaj največja pretečena razdalja na enkrat.

Meseca oktobra sem bil še bolj priden, a malo počasnejši. Samo na treningih sem pretekel 133,8 km v času 12 ur in 25 minut. Porabil sem 13147 KCal. Oktobra je že tradicionalno v Ljubljani največji tekaški dogodek v Sloveniji. Seveda sem se tudi jaz udeležil 15. Ljubljanskega maratona. Ponosen sem na udeležbo na 15. Ljubljanskem maratonu, saj sem uradno pretekel prvo polovičko maratona. Torej skupna vsota kilometrov oktobra znaša 154,9 km.

Diploma_1_Eko_Maraton_1111_19-09-2010  Diploma_15_Ljubljanski_Maraton_6311_24-10-2010

Ampak predvidevam, da sem sposoben še več, še hitreje. To pomeni, da bom še naprej tekel in poskusil tudi hitreje. Čez zimo ne bo nikakršnega počitka, nobene penzije. Upam tudi, da ne bo nobene poškodbe, saj sem zaradi poškodb letos že počival dobre tri mesece.

Pa naj bo dež, megla, sonce, mraz, sneg, led,... nič me ne bo ustavilo, saj sem že lansko leto tekel tudi pri -10 stopinjh celzijah. Počasi pa ziher naprej. Tečem naprej!

 


( 0 Glasov )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Nedavne dejavnosti

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik