Dinozavri v Arboretumu 229

Ni boljšega kot videti impresivne dinozavre iz preteklosti v naravni velikosti! V prečudovitem parku Arboretum Volčji Potok smo si jih ogledali po dobrodelnem teku Tečem, da pomagam.


( 0 Glasov )

Vecer priziganja luci v temi 204

Društvo za ohranjanje kulture in oživljanje kulturne dediščine Skrinjca, skupaj z Zavodom za slepo in slabovidno mladino Ljubljana, je v petek, 9. maja 2014, na Domačiji Rus v Šentvidu pri Lukovici pripravilo poseben kulturno-zabavni dogodek "Večer prižiganja luči v temi".


( 0 Glasov )

Pomladni vrtiljak 060

3. aprila so učiteljice razredne stopnje na OŠ Prebold pripravile prireditev v čast pomladi. Nastopali so vsi učenci od 1. do 5. razreda. Rdeča nit prireditve pa je bil ples, prepleten s petjem in dramsko igro.


( 1 Glas )

Tecem da pomagam 070

V soboto, 24. maja, je bila v Volčjem Potoku v organizaciji Lions kluba Domžale, Kamnik in Komenda prireditev z naslovom Tečem, da pomagam.


( 0 Glasov )

Napev pomladi 008

V dvorani Doma II. slovenskega tabora v Žalcu je potekala območna revija otroških in mladinskih pevskih zborov osnovnih šol iz vseh šestih občin Spodnje Savinjske doline.


( 1 Glas )

Pravljicna popotovanja 026

V vrtcu Prebold so si kot skupno prednostno nalogo zadali cilj, da otroci spoznajo pravljice in pravljične junake skozi branje, pripovedovanje in risani film ter jih čustveno podoživijo in vsebino izrazijo z dramatizacijo, plesom ter glasbo. Zato so 26. marca za starše, babice, dedke in ostale obiskovalce, pripravili prireditev pod naslovom Pravljična popotovanja.


( 1 Glas )

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik