Sobotno Popotovanje od Litije do Čateža, že 26. po vrsti, je bilo malce manj množično kot v preteklih letih. Kljub temu nas je popotovalo kar okrog 16.000 pohodnikov.

Na letošnji pohod se je v naši družbi gibalo že precej več pohodnikov. Lani smo skupaj popotovali štirje, letos nas je bilo že kar osem, ki smo potovali z istimi organizatorji prevoza kot lansko leto. Če pa štejemo še lastne prevoznike, pa nas je bilo v skupini celo dvanajst popotnikov, a smo se srečali šele v drugem delu poti.

Popotovanje_Litija_Catez_128

Kot je tradicija, smo pohod začeli v soboto zjutraj na Valvasorjevem trgu v Litiji. Štartali smo dokaj zgodaj in sicer ob 7:19. Ob poti so domačini pripravili različna okrepčila, v zidanicah pa so točili domači cviček. Nekateri so zaradi njega celo predčasno končali izlet, a med njimi ni bil nihče z našega avtobusa. Z vmesnimi postanki in počitki med prijaznimi domačini smo v Čatež prispeli po dobrih sedmih urah in pol, čeprav smo jo letos za spremembo od lanskega leta, ucvrli po južni poti. Za samo pot pa smo porabili približno 5 ur hoje.

Enostavno in zabavno je bilo. Drugo leto pridemo spet!

Še GPS sled našega popotovanja


( 0 Glasov )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik