Aleš se je zavzel za popestritev lastnega dvorišča in si za lajšanje poletne vročine omislil velik bazen. Da pa bi bazen zaživel kot je treba, je pripravil veliko otvoritev za prijatelje.

Otvoritev_bazena_Deznikar_018

Zaveda se, da je bazen lahko tudi zbirališče prijateljev, kjer se lahko medtem, ko so na obisku pri njem in Lidiji, tudi zabavajo – kopajo, družijo, igrajo odbojko, itd. In takšen bazen potrebuje pravega reševalca iz vode. Po zgodnji sliki se vidi, da so reševalci dobro opremljeni, le vprašanje je, če ima kateri izmed teh dveh sploh narejen izpit reševalca iz vode... Bomo preverili pri prijatelju, ki ima uradno licenco inštruktorja reševalcev iz vode, Robertu Jurkasu. Tongue out

Alešu je v interesu še naprej povezovati prijatelje, zato se je odločil, da bo pripravil veliko otvoritev bazena za lastne namene in tako je povabil množico prijateljev, tudi nas. Na celodnevni zabavi smo se lahko ob dobri glasbi namakali v bazenu, igrali odbojko, čofotali z otroci,... hkrati pa smo se gostili z dobrotami, ki sta jih pripravila Lidija in Aleš. Bazen smo dobro preizkusili, drži in se da v njem celo zaplavati. Primeren je tudi za igranje odbojke, a edina pomanjkljivost je ta, da manjkajo pobiralci žoge.

Hvala vama za povabilo in pogostitev, imeli smo dober plavalni uvod pred odhodom na morje.


( 2 Glasov )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik