Tradicionalni prvomajski kresovi so tudi letos zagoreli po veliko mestih v Sloveniji. Tudi v naši okolici jih je bilo kar nekaj. A mi smo letos kresovali v Zabukovici.

Kresovanje_Zabukovica_001  Kresovanje_Zabukovica_003

Kresovanje_Zabukovica_002Fantje in dekleta PGD Zabukovica so se potrudili in so pripravili vse, kar smo obiskovalci kresovanja potrebovali. Postavljene gasilske mize in klopi, odprti šanki, kuhinja,... Pijače in jedače dovolj za vse.

Za popestritev je bila tukaj še godba na pihala Zabukovica, ki je zaigrala nekaj veselih pesmi, ki so značilne za prvomajske praznike.


( 0 Glasov )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik