V soboto, 21. aprila 2012, je potekal tradicionalni, že 30. pohod po mejah KS Liboje. Pohod se je pričel ob 9. uri pri mostu čez Savinjo. Pohodnike je tam pričakala godba na pihala Liboje. Pohoda, ki sodi v sklop praznovanja krajevne skupnosti Liboje se je udeležilo okoli 500 pohodnikov, med njimi so bili tudi učenci osnovnih šol Ljubečna, Griže in Liboje. Pohod je potekal po treh trasah, vsem trem pa je bil skupni cilj pri planinskem domu na Brnici.

Tek_in_Pohod_po_mejah_KS_Liboje_003

Mi se sicer nismo udeležili celotnega pohoda, temveč smo krenili po svoje in s krajšo razdaljo kar od bivšega Kilija Liboje. Tudi ura je bil bolj pozna, kot pri ostalih pohodnikih, saj se je že bližala enajsti uri. Tokrat smo za spremembo bili na pohodu samo Ula, Andreja in jaz, torej brez Urha. Ulo smo napokali v nahrbtnik in do vrha je veselo spala. Naša trasa pohoda je bila dolga slaba 2 kilometra, a za ogrevanje pred tekom je bilo to dovolj.

Na vrhu je bilo dovolj časa, da smo se malo pozabavali, nato pa sem moral nazaj v dolino, saj sem se udeležil še teka, ki ga pripravljajo v sklopu pohoda po mejah KS Liboje.

Seveda je po teku in pohodu sledila velika zabava, ki so jo pripravili organizatorji in vsaka jim čast za tako dobro organizacijo. V družbi prijateljev je dan minil enkratno.

No na koncu pa je bilo potrebno priti še nazaj v dolino do avta in dan smo zaključili v pohodnem načinu.


( 0 Glasov )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik