Pomladno vreme marsikoga spravi ven, na kolo. Tudi mi, pravzaprav se je Urh sam odločil, da bo kolesaril. Ker pa bo na cestah rabil pomoč, smo kupili priključek za kolo oziroma priklopnik. In morali smo ga preizkusit.

Kolesarjenje_v_tandemu_003

Na prvo vožnjo smo se podali po lokalnih cestah in za začetek naredili za Urha kar zavidljivih 6 km. Kolesarjenje je potekalo zelo dobro in tudi Urhove sposobnosti so pokazale, da zadevo obvlada. Malo še ima težav z ravnotežjem, a s časom bo tudi to obvladal. No, na koncu je že malo pojamral, da ga boli rita, a tudi to bo okrepil in navadil na kolesarski sedež.

Najino osvajanje cest po Savinjski dolini se bo pričelo. Pazite se naju!


( 0 Glasov )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik