Lions klub Bled golf je v soboto, 3. marca 2012, organiziral tradicionalno dobrodelno tekmovanje v smučanju, letos že jubilejni 10. Lions Ski Open. Tudi letošnje leto je tekmovanje potekalo v Kranjski gori. Prireditev je potekala pod geslom »Z baloni sreče do sredstev za otroke s posebnimi potrebami«. Lions klub Bled Golf je s pomočjo sponzorjev, donatorjev in ljudi dobre volje v okviru dobrodelne prireditve zbral preko 30.000,00 EUR. Vsa zbrana sredstva bodo namenjena otrokom z raznovrstnimi težavami, skupni imenovalec vseh pa je, da ne morejo živeti običajnega otroštva.

Zveza Lions klubov - Distrikt 129, pa se je odločila, da bodo pomagali Centru slepih športnikov Vidim cilj. Hkrati so se odločili, da bodo tudi na tej prireditvi Centru predali ček. Zato so tudi bili predtekmovalci iz centra Vidim cilj. Alen kot ustanovitelj centra, Urh, Mia in Tadej pa kot člani. Pred začetkom tekmovanja je progo otvoril Alen Kobilica, predtekmovalci pa so bili tudi Urh, Mia in Tadej, ki so se brez strahu spustili po strmini.

Lions_Ski_Open_2012_148

Lioni Distrikta 129 Slovenija so se odločili, da bodo Centru slepih športnikov Vidim cilj pomagali pri izvedbi njegovih programov z nakupom tehničnih sredstev, tako za prosto, kot tudi za tekmovalno smučanje, zbirali pa so tudi denar za smučanje slabovidnih otrok iz socialno ogroženih družin. Akcija je potekala pod pokroviteljstvom Zveze Lions klubov – Distrikta 129, Slovenija, ki je zaprosila vse slovenske Lions klube, da so v skladu z njihovimi možnostmi nakazali sredstva na distriktov TRR z namenom »Vidim cilj«. Sredstva so seveda lahko donirali tudi vsi, ki so želeli podpreti zvišanje kakovosti življenja slepih in slabovidnih, zbirali pa se do srede, 29. 2. 2012.

Lions Ski Open 2012 - S Katjušo sva premagala celo progo  Lions Ski Open 2012 - Dobili smo zlate medalje

Predstavniki slovenskega Lions distrikta so po končanem tekmovanju Alenu Kobilici in s tem Centru Vidim cilj predali ček, zlate medalje pa so prejeli Tadej, Mia in Urh. Poleg medalj so vsi trije dobili tudi darilo Lionsov. Obiskovalce smučišča in tekmovalce so na prekrasen sončen dan odlično zabavali tudi glasbeniki: Manca Špik, Tanja Žagar, Ivan Hudnik, David Grom ter skupina Calypso.

Lionsi, hvala za prekrasen dan. Alen, hvala za povabilo! Katjuša in Dragana, hvala ker ste tako dobro vodile naše smučarje! Brez vas mi ne bi bili tukaj!


( 7 Glasov )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik