V nedeljo, 15. januarja, smo bili doma samo Urh, Ula in jaz. Da ne bi kar ležali na kavču in ker je bil lep dan, smo se podali na kratek planinski pohod.

V mali nahrbtnik smo spravili vse potrebno in se z avtom odpeljali proti Homu. Avto smo parkirali na parkingu ob koncu asfalta. Nato smo krenili peš proti vrhu. Vso pot smo se hecali, lovili, peli, pogovarjali in kot bi mignil, smo že bili na vrhu Homa. Urh in Ula sta bila zelo pridna in sta vso pot brez težav premagala.

Urh1854_Ula727_Hom_011

Po uspešnem vzponu je sledila najprej zabava na gugalnicah, nato pa smo šli v kočo na topel čaj in čips. In tako med sedenjem, pitjem čaja in grickanjem čipsa, za nami prileze še Andrejka. Kakšno presenečenje, saj Urh in Ula nista vedela, da pride za nami. Seveda sta ji morala povedati vse, kar sta delala, na koncu pa sta šla še pokazati svoje vragolije na gugalnicah.

Nato pa smo jo skupaj ucvrli do avtomobilov in brž domov, nazaj v dolino.


( 0 Glasov )

Komentarjev 

 
0 #1 frend 09:39 06-02-2012
Lep sončen dan je bil tisto nedeljo!
Samo kako visoko se pa vaš Urh gunca!
faca
aja, super ste!
Citat
 

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

Prijava



Donacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik