Novo_leto_v_pravljicni_030

Tudi letos je na silvestrovo, točno opoldne, v celjski Pravljični deželi potekalo prvo odštevanje do novega leta. Seveda so prvi v Sloveniji v novo leto vstopili najmlajši. Tudi mi smo bili zraven.

( 0 Glasov )

Bozicna_Jama_Pekel_001

Turistično društvo Šempeter je letos pripravilo sedaj že tradicionalno prireditev Božična skrivnost v jami Pekel - žive jaslice 2012. Mi smo se na ogled odpravili na deževen Štefanov dan, 26. decembra.


( 0 Glasov )

Dva_slavoloka_022

6. novembra sem imel rojstni dan. To ni bil povsem navaden rojstni dan. 40 si star samo enkrat v življenju. Vem prijateljem se lahko zahvalim za pester skok med štiridesetletnike.


( 0 Glasov )

Z_vlakom_v_Ljubljano_013

Še malo, pa bo konec leta 2012. Povsod na ulicah nas razveseljujejo lučke, stojnice z dobrotami ter darili in seveda praznično vzdušje.


( 0 Glasov )

Popotovanje_Litija_Catez_128

Sobotno Popotovanje od Litije do Čateža, že 26. po vrsti, je bilo malce manj množično kot v preteklih letih. Kljub temu nas je popotovalo kar okrog 16.000 pohodnikov.


( 0 Glasov )

Poplave_05-11-2012_018

Narasle in poplavljene vode so v ponedeljek ogrožale številne regije in kraje po Sloveniji.


( 0 Glasov )

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik