Prednovoletni čas povsem spremeni marsikatero mesto. Med njimi je tudi Ljubljana, ki že skoraj cel mesec žari v soju tisočerih luči, katere so prepredene v različne praznične dekoracije. Prava »praznična promenada« sega od osrednje ljubljanske tržnice, preko Prešernovega trga, Cankarjevega nabrežja do Brega.

Letošnje leto smo si okrašeno Ljubljano ogledali s prijatelji iz Majšperka. Marko in Lidija sta imela na počitnicah 3 dekleta in tako smo skupaj imeli skoraj čisto pravi otroški vrtec - 7 otrok. Na srečo je v pomoč bil tudi Boris, ki se nam je letos pridružil na popotovanju z vlakom. Ja, peljali smo se z vlakom. Tja z rednim linijskim vlakom s prestopanjem v Zidanem mostu, nazaj pa z Intercitijem. Mi do Celja, Bezjaki pa do Pragerskega.

Okrasena_Ljubljana_2011_086

Imeli smo se lepo, ogledali smo si jaslice, se sprehodili po mestu, si zaželeli skrivnosti pri Dobri vili, ki je pred mestno hišo izpolnjevala drobne želje, se slikali z medvedki, zajčki, snežaki,... videli Dedka Mraza, ki na srečo vseh v svoje popotovanje po Ljubljani vključi celotnem del okrašene stare Ljubljane.... ter poskusili, če Ljubljančani že delajo kaj boljši kuhanček. Rezultat je isti kot lansko leto... žal...

V videoposnetku lahko vidite, kako je mimo nas šel dedek mraza ter kakšno je bilo razpoloženje na ulicah Ljubljane.

Še foto dokumentacija...


( 1 Glas )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik