Božično potepanje smo zaključili v pravljičnem mestu Celje. Najprej smo se sprehodili po cerkvi v bližini pravljičnega mesta in si ogledali jaslice, nato pa smo šli v središče dogajanja.

Dvorišče Spodnjega gradu v Celju si je nadelo pravljično podobo, ki bo otroke razveseljevala vse do januarja in s tem je oživela pravljična dežela s pravljičnimi bitji, pravljičnimi zvezdicami in božičkom s spremstvom. Vsakodnevno otroško rajanje bo ob 18. uri dopolnil tudi Božiček s spremstvom, od tam pa se bo vedno popeljal še po mestnem jedru.

Pravljicna_dezela_033

Tudi mi smo ga dočakali.


( 1 Glas )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik