Vrtec Prebold je v ponedeljek, 12.12. 2011, pripravil tradicionalni pohod z lučko. Ampak takrat ni bilo še nič snega in potek pohoda oziroma trase je bil povsem drugačen od prejšnjih let.

Izpred vrtca smo krenili proti Cestnikovemu hribu, nato pa po starem smučišču do vrha in po cesti nazaj do vrtca, kjer nas je čakal čaj in razni piškoti.

Še sreča, da se malo spoznamo na te konce, ker organizacije je bila na psu in tisti, ki smo bolj počasni, med samim pohodom nismo bili deležni niti kančka pozornosti organizatorjev. Na vrhu smučišpča ni bilo nikogar, ki bi nas usmeril, nikjer nobenega vodnika,... Čisti kaos! Če ne bi vedeli kam iti, bi verjetno še danes tavali v temi... No, na koncu pa smo čaj in piškote vseeno dobili.


( 0 Glasov )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik