Gora Oljka nas spremlja skoraj vsak dan. Če ne drugače, jo vidimo, kako se vzpenja nad bližnjo Polzelo, ako le ni preveč megleno ali oblačno. Oktobrski zadnji dan pa smo se kot družina spet povzpeli nanjo.

Gora_Oljka_oktober_030

Pa tako smo se bali, da z letošnjo jesenjo ne bo nič. Se spomnete, kakšno je bilo vreme septembra? Pa prve dni oktobra? Vroče, sončno, brez dežja... Nato pa smo kar na enkrat, v samo enem dnevu, padli v zimo. Na srečo se je prišla le pokazat in trenutno kaže na prav lepo jesen. Megle v dolinah, sonce v planinah, ni ga lepšega razloga za pobeg iz stanovanja. Kamor se ozreš čudovita paleta barv, ki pa so žal bolj kratkega veka, saj to barvito ugašanje narave nadomesti meglena sivina... In potem kasneje čistotst zimske beline... Dnevi so kratki, sonce jemlje slovo, barve so vse manj intenzivne... Lepa je tale jesen!

Nekateri izkoriščajo še zadnje tople dneve za kolesarjenje, planinarjenje, hribolazenje, tek, mi pa smo kot vedno pripravljeni na neumnosti...

Več o sami Gori Oljki je napisano tukaj, ko smo se nanjo povzpeli na začetku leta.


( 1 Glas )

Komentarjev 

 
0 #1 emilijab 07:16 08-12-2011
ja lahko bi se oglasli na podvin na kak deci mošta oz. na pijačo. pa drugič
Citat
 
 
0 #2 gic 14:20 08-12-2011
Emilija, ja glih mi vemo, kje imate 'vikend'... :-?
boš mogla enkrat povabit, da bomo za drugič vedli :-)
Citat
 
 
0 #3 emilijab 14:34 09-12-2011
komot se zmenimo prej povejte kdaj boto na gora oljki pa se pridete okrepčat v klet-no vzdržujemo vikend.
Citat
 

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik