Najboljša freestylerja v Sloveniji Aleš Rozman na quadu in Sandi Medved na motorju sta zadnji dan v septembru pred Skiro pnevmatik centrom priredila pravi FMX šov. Množica zbranih je imela kaj videti, vsi pa so bili zelo navdušeni nad vragolijami, ki sta jih voznika izvajala visoko v zraku.

FMX_Armada_pri_Skiroju_001

Čeprav smo se celo popoldne potepali s kolesom in Croozerjem po dolini, smo do Skiroja prišli ravno pravi čas in ujeli pričetek izvajanj akrobacij z motorji v zraku. Temu primerne s tudi moje fotografije, saj s sabo nisem imel fotoaparata, temveč sem slikal kar s Sony-Ericssonom P1i. 

Profesionalno foto galerijo pa lahko najdete na spletni strani FMX Armade.


( 0 Glasov )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik