Predstavljajte si resort na 150.000 kvadratnih metrov bujne zelene vegetacije, borovega gozda in oljčnih nasadov, ki se nahajajo na otoku, obkroženo s kristalno modro vodo Jadranskega morja. Raj za sprostitev, edinstvena destinacija s čudovitim pogledom na kristalni Jadran, bele kamnite plaže, zalive in ​​prelepe gore na celini. To je Waterman Svpetrvs Resorts na Braču.

Waterman Svpetrvs resorts hoteli

Waterman Resorts ponuja številne vrhunske namestitve in kakovosti. All inclusive ADRIA CLUB šteje osem paviljonov s 4 zvezdicami, sledijo stanovanja in časovni zakup apartmajev v Vili Diana oziroma v Villi Maria, prav tako s 4 zvezdicami in na koncu je tu še vedno najljubši HOTEL Kaktus. Vse All inclusive! Kaj češ boljšega?

Waterman Resorts je edinstveno okolje za obiskovalce vseh starosti. Pri tem je nenavadno za dalmatinske obale, da je celoten kompleks ob morski obali, ki nima nobenih skal in strmih sten, katere bi ovirale gibanje mlajših ali starejših ljudi. Kratek promenadni sprehod nas vodi do Supetarske rive, ki je slikovita in izžareva čar. Od številnih restavracij, avtohtonih gostiln, kavarn in pekarn, do različnih trgovin, trgovin s spominki in štanti, otroška igrala, trampolini,... za vsakogar nekaj.

Naš letošnji dopust je bil na Braču v kraju Supetar. Nastanjeni smo bili v hotelu Kaktus.

Sicer smo dopust začeli malenkost z zamikom a o tem kdaj drugič. Plan je bil odhod do Splitčanov na petek, a smo od doma krenili šele v nedeljo po kosilu. Po dobrih 5. urah vožnje smo že imeli trajektne karte za Brač in se na hitro sprehodili po Splitu. Ob desetih zvečer smo že imeli svojo sobico, le prtljago je bilo potrebno spraviti gor. A smo rabili toliko stvari? Dvomim!

Ponedeljek pa smo začeli uživati. Dopust, plaža, morje, sonce, hladno pivo, postrežba na nivoju, prijazno osebje, prijazni gostje... Super. Pa še podaljšali smo lahko za en dan, ker smo prišli z zamudo. Teden uživanja, ležanja, plavanja, čofotanja. Neprecenljivo za otroke, naporno za nas ;)

Več o dopustu bo objavljeno v drugih člankih, odvisno kaj smo počeli...


( 0 Glasov )

Komentarjev 

 
0 #1 emilija 11:35 27-08-2011
to Ula to je taprava uživancija-VODA
Citat
 

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

Prijava



Donacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik