Izgleda, da se bo začela pomlad. Minuli vikend je bil lep in topel. Med drugim smo ga izkoristili tudi za krajši pohod na Hom. 

Izlet_na_Hom_011

Avto smo pustili na parkirišču pri koncu asfalta. Napokali smo Ulo v nahrbrnik in krenili. Vso pot do vrha je Urh premagal sam. Ker je na vrhu pihal veter, smo se na hitro pogungali in šli v kočo na topel čaj. Nato pa nazaj v dolino, do avta. Urhu je bila pot navzdol zelo všeč, saj je skoraj celo pot pretekel. Se že komaj veseli naslednjih pohodov v hribe...

 


( 0 Glasov )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik