Na Vranskem se je v soboto ob 14. uri pričel tradicionalni VRANSKI PUSTNI KARNEVAL, tokrat že 46. po vrsti. Prelepo sončno in dokaj toplo vreme je še dodatno poskrbelo za odlično vzdušje na Vranskem in obisk je bil po pričakovanjih velik.

Pust_na_Vranskem_011

Začetek pustne povorke smo malo zamudili, smo pa prišli gor ravno ob mimohodu pustnih Generalov Vranskega. Sledilo jim je kar nekaj vozov, tovornjakov, skupin in samostojnih mask. Podeželska mladina ostaja v plenicah, niso manjkali tajkuni, ki jih vabijo v pekel, videli smo prenovljeno planiško letalnico, kjer so poskusili postaviti nov svetovni rekord v poletih, prišli so pomladni čebelarji iz Petrovč, iz Motnika so pripeljali zaprtega Gadafija, prikazale so se nam lutke na vrvicah, tudi zaporniki iz Guantanama so že v Sloveniji, prišle so še ene čebelice, za njimi pa se nam je predstavil Gotoveljski zapor. Čisto na koncu pa so iz daljne galaksije prispeli še vesoljci...

Videli smo nekaj novih vozov, mnogo samostojnih izvirnih mask, a marsikdo je pričakoval še več...

 


( 1 Glas )

Komentarjev 

 
0 #1 gic 11:32 08-03-2011 Citat
 

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik