V ponedeljek popoldne smo imeli prvi obisk Božička. Zbrali smo se v Medočbinskem društvu slepih in slabovidnih na Krekovem trgu v Celju.

Urhov_1092_dan_007

Celjsko društvo je božiček tokrat obiskal malo prej, kot ponavadi. Božiček je mož, ki ga vsi otroci zelo težko pričakujejo.

Srečanja otrok in staršev ob prednovoletnem času se nas je udeležilo kar lepo število. Za popestritev prireditve nam je božička pomočnica s pomočjo svojega lutkovnega prijatelja prebrala božično pravljico. In vsi smo jo poslušali z velikim zanimanjem.

Po končanem programu smo se še malo zapletli v prijeten pogovor ob toplem čaju in medenjaki. Najmlajši so prejeli darilo. Nato smo vsi veseli in z novo pravljico odšli vsak svojo pot.

 


( 0 Glasov )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik