Vrtec Prebold je v torek, 15. decembra 2009, ob 16.30 uri organiziral praznični pohod z lučko do I. grajske postaje - do Preboldske graščine.

Pohod_z_lucko_004_-_1093_dan

Zbrali smo se pred vrtcem Prebold. Vsi otroci so s sabo prinesli (ali pa dobili pred vrtcem) lučke, ki smo jih izdelovali na popoldanski delavnici teden dni prej.

Nekaj besed nam je povedala ravnateljica vrtca, ki je predala besedo naprej. Dobili smo navodila in kratek opis poti, kje se bomo sprehodili. Po zasneženi in ledeni cesti smo se podali v 'gosjem redu' skozi gaj in proti graščini. Nato smo se vsi skupaj nagnetli v graščino, v plesno dvorano, kjer je sledil kratek kulturni program. Zapeli so Prijatelji 6 še, ljudski pevci iz Šešč,  sledilo pa je presenečenje večera: nastop folklorne skupine Grifon iz Šempetra.

Po končanem kulturnem delu so s folkloristi zaplesali še otroci in se nato še posladkali s piškoti in toplim čajem.

 


( 0 Glasov )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik