Pravljične vile so včeraj, 31.12. odprle vrata in pričele z vsemi junaki priprave na Naj otroško pravljično silvestrovanje. V goste so povabile glasbene goste, pravljične junake, prijatelje.

Pravljicno_novo_leto_047

V sklopu pravljične dežele v Celju so pripravili prijetno rajanje za najmlajše. Dogajanje se je pričelo že ob 10.30 uri. V otroško silvestrovanje so nas povedle Male žabe, sledil je program z Ribičem Pepetom, ki je menil, da naj bo odštevanje zabavno, glasbeno in poučno. Pravo odštevanje pa je bilo seveda ob 12. uri. Sledil je spust balonov, pitje šampanjca (otroškega), pravljične skrivnosti s prihodom dedka mraza, rajanje, Vilinski ples in zabava do 13. ure, ko je pravljična dežela za sabo zaprla vrata za malo manj kot leto dni.


( 0 Glasov )

Dodaj komentar

Spletni bonton


Skupaj lahko naredimo splet prijaznejši. Upoštevajte spletni bonton in pred objavo razmislite, kaj vaš komentar pove drugim o vas.

Če pri komentarjih naletite na težavo ali napako, nam to sporočite, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.


Varnostna koda
Osveži


V spodnjem polju z miško sestavite sliko tako, kot je prikazana v zgornjem desnem kotu tega polja!Joomla CAPTCHA

Težave s prikazom galerije?

Zaradi hitrejšega prikazovanja slik smo prešli na drugačen način prikazovanja slik. V kolikor se vam galerija slik ne prikaže, vas prosimo, da enostavno vpišete komentar v tistem članku, kjer imate težave s prikazom slik. Težavo bomo poskusili odpraviti čim prej. Hvala za razumevanje!

PrijavaDonacije

Donirati je možno preko varnega sistema za plačevanje preko interneta Paypal.
Že vnaprej se zahvaljujemo za prispevek, ki ga bomo porabili za stroške naših podvigov in za ohranjanje naše spletne strani.

Prevajalnik